Patiëntenverslagen

nov 22, 2015

Pensionering Rob


Beste cliënt,

Na ruim 31 jaar dierenarts te zijn geweest in Spijkenisse heb ik besloten per 1 januari 2016 de praktijk over te dragen aan mijn zoon Niels Schell.

Samen met mijn vrouw en 1 assistente ben ik de praktijk aan de Perzikgaard begonnen in 1984. Al snel breidde de praktijk zich uit tot een praktijk met 4 dierenartsen en 6 dierenartsassistentes. Het bieden van de best mogelijke zorg voor uw huisdier en een luisterend oor voor u als cliënt hebben altijd een hoge prioriteit voor ons gehad en dat zal ook zo blijven. Het vertrouwen dat u heeft gesteld in mijn praktijk heeft, samen met de inzet van de andere dierenartsen en dierenartsassistentes van Dierenkliniek de Perzikgaard, geleid tot waar we nu zijn.

Ik ben er dan ook trots op dat Niels en zijn vrouw Daniëlle samen met het huidige team de praktijk voortzetten. Voor velen van u is Niels al een bekend gezicht. Aangezien hij van jongs af aan al dierenarts wilde worden is hij sinds 2001 werkzaam in de praktijk. Tijdens zijn studiejaren als assistent en sinds zijn afstuderen in 2012 als dierenarts.

Ik dank u allen voor het in mij gestelde vertrouwen en ik ben er van overtuigd dat u in Niels een waardige opvolger zal vinden of inmiddels al heeft gevonden.

Ik wens u allen gezondheid voor u en uw huisdier en ik wens Niels en zijn team alle geluk voor de toekomst.

U bent van harte welkom op de afscheidsreceptie die eind januari gehouden zal worden op een nader te bepalen datum en plaats. Dit zal bekend gemaakt worden in Groot Nissewaard en in De Botlek.
Wij kunnen u ook op de hoogte houden per email, u kunt zich daarvoor opgeven bij de assistente of door een email te sturen naar receptie_rob@hotmail.com

 

Met vriendelijke groeten,

 

Rob Schell

 

PS. Mocht u niet kunnen komen of dit bericht te laat lezen dan is er geen nood aan de man. Ik zal de eerste maanden van 2016 als praktijkmanager aanwezig zijn en ik ben in 2016 nog werkzaam als waarnemer bij Dierenkliniek de Perzikgaard.

 

 

 

 

 

 


Vorige pagina: Nieuwsbrief
Volgende pagina: Herplaatsing